Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@20:05:02 GMT

مسابقه خوشنویسی از دعای «ناد علی» برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۹۳۷۴۳

مسابقه خوشنویسی از دعای «ناد علی» برگزار می‌شود

به گزارش ایرنا از اعلام روز دوشنبه فرهنگسرای اندیشه، بیست و یکم ماه مبارک رمضان مصادف با شهادت مظلومانه مولای متقیان، امام علی(ع) است که همه ساله با برگزاری مراسم لیالی قدر و احیا از سوی مردم متدین کشور عزاداری می‌شود.

خانه قرآن منطقه هفت با همکاری مدیریت فرهنگی هنری این منطقه و فرهنگسرای اندیشه، در این مناسبت بزرگ و شب‌های پرفضیلت قدر، ویژه برنامه‌ «پدر مهربان» را برگزار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«پدر مهربان»، مسابقه خوشنویسی ویژه نوجوانان براساس دعای معروف «نادعلی» است که خواندن آن بسیار سفارش شده است. نوجوانان شرکت‌کننده باید قسمت‌هایی از این دعا را که شامل عبارت‌های «نادِ عَلیاً مَظهَرَالعَجائِب»، «بِعَظَمَتِکَ یا اللهُ»، «بِنُبُوَّتِکَ یا مُحَمَّدَ»، «بِوَلایَتِکَ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ»، «یا قَهارُ یا قاهِرَ»، «یا واِلیَ الوَلِیَّ» و «اُفَوَّضُ اَمری اِلیَ اللهِ» است خوشنویسی کرده و عکسی از آن را به صورت افقی تا پایان ماه رمضان به شماره ۰۹۱۰۶۹۷۲۹۴۶ واتساپ کنند.

همچنین لازم است همراه با عکس ارسالی، نام و نام خانوادگی و تاریخ تولد خود را بنویسند. به بهترین آثار جوایز اهدا شده و در نمایشگاه مجازی آثار به نمایش گذاشته می‌شود.

براساس این گزارش، دعای «ناد علی» یکی از دعاهای زیبا و دلنشینی است که فضیلت‌های بسیاری را بر آن برشمرده‌اند. نادعلی شامل دو دعای جداگانه به نام نادعلی صغیر و نادعلی کبیر است که ماهیت مشابهی دارند و مضمون هر دوی آنها آشکار کردن فضایل حضرت علی (ع) است. این دعا مانند شعر است. دعایی نادعلی کبیر در کتاب زادالمعاد و دعای نادعلی صغیر در کتاب بحارالانوار آمده است.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر از برنامه‌های خانه قرآن و نمایشگاه مجازی می‌توانند به صفحه خانه قرآن در فضای مجازی به نشانی khqoran۷ مراجعه کنند.

انتشار فتوکلیپ «بهار طاعت»

فتوکلیپ «بهار طاعت» با موضوع اعمال شب قدر، توضیحاتی درباره زیارت امام حسین(ع) در این شب و نقش دعا در تغییر سرنوشت به همت کتابخانه فرهنگسرای خانواده در صفحه‌های مجازی این مرکز به نشانی Farhangsara_khanevade@ و Ketabkhanekhanevade@ و صفحه آپارات به نشانی https://www.aparat.com/v/WhyYz منتشر شد.

این فتوکلیپ از کتاب «بهار طاعت» به کوشش جعفر حسن‌زاده گردآوری شده که توسط انتشارات زائر رضوی به چاپ رسیده است و شامل برگزیده‌ای از بهترین سخنرانی‌های حرم مطهر رضوی با موضوع‌های آداب، آئین و برکات ماه مبارک رمضان و روزه‌داری است، «آمادگی قبل از رمضان»، «ویژگی‌های ماه رمضان»، «تغذیه صحیح در ماه مبارک»، «فرصت‌ها و برکات ماه رمضان»، «لیالی قدر» بعضی از عناوین این کتاب است.

انتشار بسته برنامه «اخلاق علوی» در فضای مجازی

مجموعه‌ای از صفات اخلاقی پرهیزکاران با عنوان «اخلاق علوی» همزمان با ایام ماه مبارک رمضان و شب‌های قدر، در قالب ۳۰ استوری موشن توسط فرهنگسرای اخلاق در فضای مجازی منتشر می‌شود.

مدیر فرهنگی هنری منطقه چهارده و رئیس فرهنگسرای اخلاق با اشاره به تبیین فضیلت اخلاقی متقین و ترویج سیره علوی گفت: محتوای برنامه مجازی «اخلاق علوی» شامل ۳۰ ویژگی و صفات بارز اخلاقی و رفتاری پرهیزکاران برگرفته از خطبه متقین-همام (خطبه ۱۹۳ نهج البلاغه) است که توسط مرحومه سهیلا صلاحی اصفهانی بازآفرینی شده است.

به گفته مرضیه خسروی بروجنی، مجموعه استوری موشن «اخلاق علوی» از دهم اردیبهشت به مدت ۳۰ روز در صفحه فرهنگسرای اخلاق در فضای مجازی به نشانی akhlagh.farhangsara@ و همچنین شبکه نشر منطقه چهارده بازنشر داده می‌شود.

رئیس فرهنگسرای اخلاق ابراز امیدواری کرد: اینگونه تولیدات در الگوسازی و گسترش اخلاق علوی در سطح جامعه مثمر ثمر واقع شود.

انتشار ویدئوکلیپ «حیدر کرار»

فرهنگسرای سرو ویدئوکلیپ «حیدر کرار» را با روایتی از زندگی حضرت علی(ع) برگرفته از کتاب «حیدر» در صفحه مجازی این مرکز به نشانی farhangsara_sarv منتشر می‌کند.

کتاب «حیدر» اثری است در سبک داستانی به قلم آزاده اسکندری که یک شیوه روایی جدید را برای به تصویر کشیدن زندگی امیرالمومنین علی(ع) به کار گرفته است. زندگانی این شخصیت بزرگ جهان اسلام و اسطوره معرفت و عدالت، به شکل پراکنده‌ای و تنها در عرصه‌های مشخصی توصیف شده است. به عبارتی می‌توان گفت آنچه به شکل عام از حیات امام علی (ع) در باور مومنین حضور دارد، حکایت‌هایی غیرپیوسته است که مشخص نیست دقیقا در کدام نقطه از زندگی حضرت، تاثیر خود را بروز داده است.

این کتاب قصه‌ای است با روایت خطی و مشخص که از تطبیق میان صدها منبع روایی شیعه و اهل سنت، به دست آمده و به جز این منابع مشخص که با نشانی دقیق به خواننده معرفی شده‌اند.

«حیدر» به طور ویژه به بازه زمانی ۹ ساله از زندگی عارفانه و عاشقانه امیرالمومنین علی (ع) و حضرت فاطمه (س) می‌پردازد. داستان از زبان خود امیرالمومنین یا «حیدر» (ع) روایت می‌شود و به این ترتیب خواننده از دریچه نگاه مولای متقیان با حوادث سال‌های دوم تا یازدهم هجرت آشنا می‌شود. روزهای پرفراز و نشیبی که از کمی قبل از ازدواج این زوج آسمانی آغاز شده و تا بعد از به شهادت رسیدن صدیقه طاهره (س) ادامه می‌یابد.

انتشار نماهنگ «چشم به راه»

فرهنگسرای امید نماهنگ «چشم به راه» را به مناسبت ماه مبارک رمضان و همزمان با ایام عزاداری امیرالمؤمنین علی(ع) و شب‌های قدر از طریق نشانی farhangsara_omid منتشر کرد.

رئیس فرهنگسرای امید با اشاره به مضمون نماهنگ «چشم به راه» گفت: محوریت اصلی این اثر عبادت پروردگار در ماه مبارک رمضان است، این ایام آسمانی که به تعبیر پروردگار از هزار ماه هم بهتر است، تلنگری به بندگان است تا از روزمرگی‌ها بیرون آمده و به سوی عبادت خالق هستی روی بیاورند.

پروانه دوستی افزود: شعر نماهنگ «چشم به راه» توسط محمد یعقوبی سروده شده و در آن مضامینی نظیر خلوت با پروردگار در ماه رمضان و عبادت خاص او، فضیلت و برکت هزار برابر این ایام، فقیر بودن بنده‌ای که دستش را از ریسمان الهی رها کرده است، توسل به ائمه و اهل بیت در شب‌های قدر و ... دیده می‌شود.

دوستی درباره روند تولید نماهنگ «چشم به راه» گفت: لوکشین تولید این اثر در فضای باز مجاور فرهنگسرای امید و بوستان خیام است. همچنین براساس سناریویی از پیش تعیین شده، سجاد ساجدی به عنوان بازیگر در آن نقش آفرینی کرده است.

برچسب‌ها فرهنگسرای سرو سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ماه رمضان فرهنگسرای اندیشه فرهنگسرای امید فرهنگسرای اخلاق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگسرای سرو سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ماه رمضان فرهنگسرای سرو سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ماه رمضان فرهنگسرای اندیشه فرهنگسرای امید فرهنگسرای اخلاق اخبار کنکور فرهنگسرای اخلاق ماه مبارک رمضان فرهنگسرای امید فضای مجازی اخلاق علوی چشم به راه ماه رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۹۳۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردیس پدر خوشنویسی خرم آباد رونمایی شد

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، آئین رونمایی از سردیس استاد محمدصادق سیف پدر خوشنویسی خرم‌آباد روز یکشنبه در مراسم یادمان این هنرمند برجسته خوشنویسی لرستان برگزار شد.

زنده‌یاد «محمدصادق سیف» متولد ۱۳۱۴ در خرم‌آباد و از نخستین موسسان انجمن خوشنویسان خرم‌آباد و از شخصیت‌ها و مشاهیر فرهنگی لرستان به شمار می‌رفت که ۲۸ اسفند ماه ۱۴۰۲ پس از طی یک دوره بیماری در ۸۸ سالگی درگذشت.

این سردیس اثر هنرمند مجسمه‌ساز لرستانی حمید دریکوند است که در مجتمع فرهنگی هنری شهید آوینی خرم‌آباد نصب خواهد شد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900659

دیگر خبرها

  • یادمانی برای مرحوم غلامحسین بنان در فرهنگسرای ارسباران
  • طراحی پروژه تنیاتاون، شهرکی شناسنامه دار در سلمان شهر توسط پلتفرم طرح تو طرح
  • یادمان غلامحسین بنان در فرهنگسرای ارسباران
  • کارشناسان داوری علیه تصمیم جنجالی در انزلی
  • فراخوان نوجوانان تهرانی برای شرکت در مسابقه «هم‌سُرا»
  • مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد
  • برنامه سازان صدا و سیمای خوزستان در ماه رمضان تجلیل شدند
  • دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب در مشهد برگزار می‌شود
  • سردیس پدر خوشنویسی خرم آباد رونمایی شد
  • نخستین مسابقه «روایت‌نویسی نمایشگاه کتاب» برگزار می‌شود